ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ LAPTOP

  Με την πάροδο του χρόνου η απόδοση του laptop σας πέφτει σταδιακά, αυτό είναι λογικό να συμβαίνει. Η λύση της αναβάθμισης είναι κάτι που πρέπει αρχικά να αναλογιστείτε, πριν αρχίσει να σας περιτριγυρίζει η ιδέα για την αγορά καινούριου. Μέσα από την διαδικασίας της αναβάθμισης επιτυγχάνετε την παράταση του χρόνου ζωής του laptop σας και να του χαρίζετε ξανά ταχύτητα και αποδοτικότητα. Οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να αναβαθμίσετε το laptop σας είναι πολλοί.

  Αν λοιπόν το laptop σας δεν σας επιτρέπει πια να εργαστείτε με ταχύτητα, “κολλάει” όταν το θέτετε σε λειτουργία, δεν έχει πια ποιότητα στα γραφικά του όταν βλέπεται κάποια ταινία η όταν παίζεται κάποιο παιχνίδι είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε και να φροντίσετε για την αναβάθμιση του. Κάθε laptop μπορεί να δεχτεί συγκεκριμένες αναβαθμίσεις ανάλογα με τον κατασκευαστή και το μοντέλο του.

Αναβάθμιση Σκληρού Δίσκου (HDD)

Στην περίπτωση που το laptop σας “κολλάει “ η αιτία είναι ο γεμάτος σκληρός δίσκος. Σε περίπτωση αστοχίας του σκληρού δίσκου υπάρχει κίνδυνος, να χάσετε τα δεδομένα σας. Έχετε την επιλογή να αντικαταστήσετε τον (συνήθως αργό και μικρό) εσωτερικό σκληρό δίσκο με κάποιον σύγχρονο που θα είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας και ταχύτητας. Η καλύτερη λύση αδιαμφισβήτητα είναι η επιλογή του Solid State Drive (SSD), όπου αυτήν την στιγμή αποτελεί την απόλυτη αναβάθμιση στην επιλογή σκληρού δίσκου για οποιοδήποτε μηχάνημα.

Αναβάθμιση Μνήμης Ram

Στην περίπτωση που το laptop σας είναι υπερβολικά αργό, τόσο στο άνοιγμα προγραμμάτων όσο και στην επεξεργασία δεδομένων, απαιτείται και αναβάθμιση της μνήμης RAM. Με την αναβάθμιση της μνήμης, θα μπορείτε να εκτελείτε περισσότερα προγράμματα ταυτόχρονα και να έχετε μια αξιοσημείωτη διαφορά στον χρόνο απόκρισης του laptop σας.

Αναβάθμιση Επεξεργαστή (CPU)

Θα διαπιστώσετε σημαντική διαφορά στην απόδοση πιο απαιτητικών εφαρμογών με την αντικατάσταση του παλιού σας επεξεργαστή (CPU) με ένα πιο γρήγορο. Θα συμβάλει επίσης στη βελτίωση της απόδοσης του laptop σας.

Αναβάθμιση Κάρτας Γραφικών

Όταν δεν μπορείτε πια να απολαύσετε ποιοτικά γραφικά όταν παρακολουθείτε ταινίες ή παίζετε παιχνίδια στο laptop σας, τόσο το DVD Drive όσο και η κάρτα γραφικών απαιτούν αναβάθμιση. Με την αναβάθμιση της κάρτας γραφικών θα έχετε καλύτερη ποιότητα εικόνας σε παιχνίδια, βίντεο και ταινίες.

Αναβάθμιση Μπαταρίας

Μετά από αρκετή χρήση, η ικανότητα της μπαταρίας να αποθηκεύει ενέργεια, περιορίζεται. Το αποτέλεσμα είναι να περιορίζεται και σημαντικά η φορητότητα του laptop.Η αντικατάσταση της μπορεί να επαναφέρει το laptop σας στα προηγούμενα επίπεδα αλλά και να διπλασιάσει την διάρκεια ζωής του.

Αναβάθμιση Οπτικού Μέσου

Αν παρατηρείτε ότι το DVD δεν σας καλύπτει πια ή έχει αρχίσει να μη λειτουργεί σωστά, υπάρχει πάντα ή δυνατότητα να το αντικαταστήσουμε με ένα καινούριο ή ακόμη και με ένα Blu-Ray Recorder.

Το τεχνικό τμήμα της Parts-For-Laptop.Gr έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία, είναι σε θέση να αναβαθμίσει με επαγγελματισμό το laptop σας. Υποστηρίζουμε και προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη σε όλα τα μοντέλα Laptop όλων των κατασκευαστών όπως HP, COMPAQ, SONY VAIO, IBM, LENOVO, SAMSUNG, ACER, ΤOSHIBA, DELL, ASUS, FUJITSU, SIEMENS, LG, TURBOX.

Καλέστε μας τώρα και ενημερωθείτε για τις επιλογές αναβάθμισης του laptop σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας